Autoverhuur

Autoverhuur nu bij u in de buurt!
Wienen Autotechniek breidt haar service uit met het aanbieden van verhuur van auto’s en bestelwagens. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt is het vanaf nu mogelijk om bij Wienen Autotechniek onder de noemer Rent en Go extra capaciteit in mobiliteit te huren. Dit kan voor korte en langere perioden. De klant kan naar eigen wens een wagen in verschillende prijsklasse en categorie kiezen.

Met dit agentschap van Rent en Go kunnen wij de klanten nog meer service bieden. Ondanks de diverse topmerken kunnen wij altijd een geschikte huurwagen voor een betaalbare prijs aanbieden. Met het grote wagenpark welke bestaat uit; personenwagens, kleine en grote bestelwagens, bakwagens, verhuiswagens en trekkers, wordt iedere mobiliteitsbehoefte ingevuld. Dus eenvoudig huren met dit vernieuwende concept, zodat u uw weg snel weer kunt voorzetten.

Over Rent en Go
Rent en Go met hoofdvestiging in Hardenberg (bij Auto Combi) is ook in Coevorden (bij Autobedrijf Stroeve) en nu dus in Dalfsen (bij Wienen Autotechniek) aanwezig. Binnenkort volgen er nog meer filialen waar men Rent en Go kan vinden. Hierdoor wordt op verschillende plaatsen in Noordoost Nederland de autoverhuurdiensten van Rent en Go aangeboden en is een filiaal altijd in de buurt. Hier kunt u terecht om de wagen te huren die bij uw wensen past.

Meer informatie: www.rentengo.nl