Welkom op onze website

Wienen Autotechniek is een niet-merk-gebonden garagebedrijf.

In onze modern ingerichte werkplaats kunnen wij alle noodzakelijke reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren om u veilig de weg op te laten gaan. Rijdt u in een leaseauto? Wij hebben afspraken met bijna alle leasemaatschappijen om hun auto’s te onderhouden en repareren.

Wienen Autotechniek repareert en onderhoud niet alleen personenwagens, maar ook caravans, aanhangwagens, campers, kranen, vrachtwagens en opleggers.
Door onze brede gespecialiseerde kennis steeds te actualiseren en door ons uitgebreide en gevarieerde klantenbestand, wordt elke opdracht door ons als een uitdaging gezien, die wij altijd tot een goed einde willen brengen!

Tegenwoordig wordt in veel voertuigen alles gecontroleerd en geregeld door computersystemen. Onze monteurs zijn opgeleid om met de modernste diagnoseapparatuur uw auto uit te lezen en de oorzaak te achterhalen om zo de klachten te kunnen verhelpen.
Wienen Autotechniek bestaat uit een enthousiaste gedreven groep van vakmensen, die klantgerichtheid en -tevredenheid hoog in haar vaandel heeft staan.

Mocht u een andere auto willen kopen dan biedt Wienen Autotechniek de mogelijkheid om middels een door u afgegeven zoekopdracht geheel vrijblijvend een auto voor u te zoeken die qua prijs en uitvoering bij u past!

De korte communicatielijnen die in ons bedrijf worden gehanteerd, geven u het gevoel dat u meer dan welkom bent bij Wienen Autotechniek.